Europske Snage Solidarnosti

Obavijest o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge za aktivnosti Volonterski projekti, Stažiranje i zaposlenje te Projekti solidarnosti, rok 16. listopada 2018.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. g. za program Europske snage solidarnosti – za aktivnost Volonterski projekti, rok 16. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Privitak I. Popis prihvaćenih i odbijenih projektnih prijedloga te projektnih prijedloga na rezervnoj listi - Volonterski projekti, rok 16. listopada 2018.g. objavljen je ovdje.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. g. za program Europske snage solidarnosti – za aktivnost Stažiranje i zaposlenje, rok 16. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Privitak I. Popis prihvaćenih i odbijenih projektnih prijedloga te projektnih prijedloga na rezervnoj listi - Stažiranje i zaposlenje, rok 16. listopada 2018.g. objavljen je ovdje.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. g. za program Europske snage solidarnosti – za aktivnost Projekti solidarnosti, rok 16. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Privitak I. Popis prihvaćenih i odbijenih projektnih prijedloga te projektnih prijedloga na rezervnoj listi - Projekti solidarnosti, rok 16. listopada 2018.g. objavljen je ovdje.

datum otvaranja:
datum zatvaranja:
otvoren: Ne
datum objave: 19.12.2018.